سه‌شنبه, 8 فروردين 1402
عنوان : مدیرعامل شركت محورسازان: تولید روزانه محور (اكسل) تارا در محورسازان به ۶۰۰ دستگاه رسید
کد خبر : ۱۸۶۶
تاريخ :
 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ 
ساعت : ۱۵:۵۱:۱۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

مدیرعامل شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو، از افزایش ظرفیت تولید محور خودروی تارا در این مجموعه صنعتی خبر داد.

مهندس حمیدرضا باریک بین، با اشاره به افزایش تولید محصول تارا در گروه صنعتی ایران خودرو با افزایش تقاضای داخلی و صادراتی برای این محصول، گفت: با توجه به این افزایش تیراژ، شرکت محورسازان که مسوولیت تولید محور این محصول را بر عهده دارد، برای افزایش ظرفیت تولید این مجموعه اقدام کرده است.

وی افزود: این اقدام از طریق افزودن و خریداری دستگاه ها و تجهیزات جدید به مجموعه محورسازان صورت گرفته و به این ترتیب، ظرفیت تولید محور (اکسل) تارا از روزانه ۳۰۰ دستگاه به ۶۰۰ دستگاه افزایش یافت.

وی با اشاره به این‌که در صورت افزایش تیراژ محصول تارا، شرکت محورسازان توان افزایش ظرفیت و تولید محور این محصول را به فراخور نیاز ایران خودرو دارد، اظهار کرد: با توجه به آغاز ورود وانت آریسان دو به بازار و با توجه به استقبال از این محصول، پروژه افزایش ظرفیت اکسل خودروی وانت آریسان شماره دو نیز در دستور کار قرار داشته و به زودی اجرایی خواهد شد.



بازگشت           چاپ چاپ         
 

کلیه حقوق نزد شرکت محور سازان ایرانخودرو محفوظ است

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0